Бізнес-форумі Польща – Україна: сектор машин та обладнання

Компанія „Pronar” та Польське агентство інвестицій і торгівлі, Польське об’єднання роботодавців будівництва, під патронатом яких проходитиме захід, запрошують вас взяти участь у „Бізнес-форумі Польща – Україна: сектор машин та обладнання”. Захід відбудеться 18 жовтня 2023 року у Виставковому центрі „PRONAR” у Сім’ятичах (вул. Армії Крайової, 41, 17-300 Сємятичі, Польща).

Відновлення України після руйнувань, спричинених війною, потребуватиме залучення світових фінансових інституцій та промислових корпорацій. Польські машинобудівні компанії мають у своєму розпорядженні інноваційні технологічні рішення, а їхній величезний потенціал може відіграти ключову роль у процесі відбудови.

Участь у заході стане чудовою можливістю налагодити контакти з ключовими гравцями з України, зокрема, представниками державних органів, неурядових організацій, фінансових установ та інституцій, зацікавлених у відновленні місцевої економіки. Важливою частиною Форуму стане презентація машин та обладнання, а також демонстрація роботи вибраної техніки.

Організатори переконані, що Форум зактивізує участь у відновленні української економіки шляхом забезпечення її сучасною технікою, обладнанням, послугами і технологіями. Сподіваємося на вашу активну участь у Бізнес-форумі та спільну креативну дискусію.

Реєстраційна форма (трьома мовами) розміщена на сайті компанії “Pronar”. Близько 100 компаній вже заявили про свій намір взяти участь у Форумі!

Facebook
Twitter
LinkedIn