Політика конфіденційності

Дякуємо за ваш візит на сайт Польсько-українського економічного порталу eDIALOG www.edialog.media. Власником та видавцем порталу є Польсько-українська господарча палата (ПУГП). Тут Ви знайдете інформацію про Політику конфіденційності та захист даних.

Адміністратором персональних даних, зібраних через веб-сайт www.edialog.media, є Польсько-українська господарча палата, юридична адреса: вул. Легіонова 9/2, зареєстрована під номером KRS: 0000176567, NIP: 5252111983, REGON: 010304011, адреса електронної пошти: info@pol-ukr.com,  далі «Адміністратор», що є постачальником послуг.

Персональні дані Користувача обробляються у відповідності із законом «Про захист персональних даних» від 29 серпня 1997 р. (Законодавчий Вісник № 133, п. 883, з поправками) та законом «Про електронні послуги» від 18 липня 2002 р. (Законодавчий Вісник № 144, п. 1204, з поправками).

Адміністратор докладає максимальних зусиль з метою захисту інтересів осіб, дані яких обробляє, зокрема, гарантує, що зібрані ним дані:

  • обробляються у відповідності із законом,
  • збираються відповідно до сформульованої законної мети їх обробки і не підлягають подальшій невідповідній законодавству обробці,
  • правильні і відповідні до мети їх обробки, зберігаються у формі, що дозволяє ідентифікацію суб’єктів та не довше, ніж це необхідно для досягнення мети обробки.

Особиста інформація Користувачів, зібрана Адміністратором, використовується для зв’язку з клієнтом, а також маркетингових цілей.

Адміністратор обробляє наступні персональні дані клієнтів:

  • Ім’я та прізвище, адреса, e-mail, номер телефону, рід занять, освіта, ідентифікаційний номер.
  • Інформацію про початок, закінчення отримання Користувачем послуги, наданої в електронному вигляді.
  • Інформацію про отримання Користувачем послуги, що надається в електронному вигляді.

Надання персональних даних, вказаних в п. 2, є необхідними для надання Постачальником електронних послуг у рамках сайту.

Використання сайту, а також укладання договорів про надання послуг електронним шляхом через сайт, з чим пов’язана необхідність надання персональних даних, є повністю добровільними. Особа, дані якої використовуються, самостійно вирішує, чи хоче отримувати послуги електронним шляхом від Постачальника, відповідно до Правил.

У відповідності зі ст. 23 закону «Про захист персональних даних» від 29 серпня 1997 р. (Законодавчий Вісник № 133, п. 883 з поправками) обробка персональних даних допускається, зокрема, коли:

  • суб’єкт персональних даних надав згоду на обробку таких даних;
  • необхідно для виконання договору, якщо суб’єкт персональних даних є стороною договору, або коли це необхідно для проведення дій перед укладенням договору на вимогу суб’єкта персональних даних.

Обробка персональних даних Адміністратором здійснюється завжди в рамках допустимості їх обробки, зазначених у п. 2. Обробка даних буде пов’язана з реалізацією договору або необхідністю проведення дій перед укладенням договору на вимогу суб’єкта персональних даних. (п. 2 б).

Користувач має право доступу до змісту своїх персональних даних та їх коригування.

Кожен суб’єкт має право контролювати обробку власних персональних даних,що містяться в базі даних Адміністратора, а особливо право вимоги внесення доповнення, оновлення, виправлення персональних даних, тимчасового або постійного припинення їх обробки або їх видалення, якщо вони є неповними, неактуальними, помилковими або були зібрані з порушенням закону, або вже не потрібні для досягнення мети, для якої вони були зібрані. Для реалізації цих прав необхідно електронним шляхом надіслати відповідне повідомлення на електронну адресу: info@pol-ukr.com

Сайт www.edialog.media використовує файли «cookies». Відсутність змін в налаштуваннях браузера по стороні Клієнта є рівнозначне наданню згоди на їх використання.

Установка файлів «cookies» є необхідною для належного надання послуг на сайті. Файли «cookies» містять інформацію, необхідну для правильного функціонування сайту, зокрема тих, які вимагають авторизації.

Сеансові, постійні, аналітичні сookies.

«Сеансові» «сookies» є тимчасовими файлами, які зберігаються на кінцевому пристрої Користувача до моменту виходу (закрити сайт).

«Постійні» файли «cookies» зберігаються на кінцевому пристрої Користувача протягом часу, зазначеного у параметрах файлів «cookies» або до моменту їх видалення Користувачем.

«Аналітичні» «сookies» дозволяють краще пізнати спосіб взаємодії Користувача щодо змісту веб-сайту, оптимізувати дизайн. Аналітичні cookies збирають інформацію про використання сайту Користувача, тип сайту, з якого Користувач був перенаправлений, кількість відвідувань і час візиту Користувача на веб-сайті. Ці відомості не реєструють конкретні персональні дані Користувача, але служать для створення статистики використання веб-сайту.

Користувач має право прийняти рішення щодо доступу файлів «cookies» на своєму комп’ютері через їх попередній вибір у вікні свого браузера. Детальна інформація про можливості та способи обробки файлів «cookie» доступна у налаштуваннях програмного забезпечення (браузера).

ПУГП не несе відповідальності за зміст на інших веб-сайтах, на які ведуть посилання зі сторінки www.edialog.media, або на яких знаходяться посилання, що вказують на ці сайти. Мова йде про пропозиції інших компаній, на зміст яких ми не маємо впливу і за які ПУГП не відповідає.

Ми залишаємо за собою право змінити політику конфіденційності www.edialog.media, на яку може вплинути розвиток Інтернет-технологій, можливі зміни в законодавстві про захист персональних даних та розвиток нашого веб-сайту. Про будь-які зміни ми повідомлятимемо у видимий і зрозумілий спосіб.